Kokke elsker at blogge

...eller egentlig ikke, men vi har hørt, at det er mega moderne, så here goes!

Det kommer til at handle om alt og intet på én gang (det har vi hørt, at blogs skal), og det bliver pissegodt (der må gerne bandes i blogosfæren). (Vi lover i øvrigt, at vi ikke kommer til at bruge lige så mange parenteser, som indledningen her kunne indikere).

Pointen med bloggen er kort og godt, at I kan følge lidt med i, hvad der rører sig i vores dagligdag, og så vil vi gøre vores allerbedste for både at inspirere, underholde, informere, involvere og hjælpe jer - det kunne fx være, at vi havde fået noget helt vildt lækkert til frokost, som I skulle have muligheden for at kopiere. Eller måske havde vi bagt et helt legendarisk madbrød, som vi gerne ville dele opskriften på med jer. Eller måske vi havde haft René Redzepi på prøvevagt? Eller også havde en af jer fået nogle skørt lækre asparges på en restaurant i weekenden, som bare var out of this world, og nu vil du gerne kopiere dem til middagsselskabet på lørdag, men du aner ikke hvordan - i så fald kan du droppe en kommentar, og så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe!

Kort sagt, alt det vi mener, I kan have gavn af!

blog_mundwerk.png