Nicolai Byrholt Garre, partner i Mundwerk    Madkonsulent og daglig leder af Restaurant Hestkøbgaard    nicolai@mundwerk.dk   Nicolai har adskillige års erfaring fra restaurationsbranchen. Han er uddannet kok fra Restaurant Sommelier i København og har været i folden hos bl.a. Søllerød Kro og Alberto K for blot at nævne et par. Derudover har han været med til at drive Restaurant Jacobsen ved Bellevue Teatret samt været køkkenchef på et mindre hotel i Provence i Sydfrankrig. I løbet af de seneste par år har han været tilknyttet tv-programmet MasterChef som gastronomisk udvikler og konsulent.

Nicolai Byrholt Garre, partner i Mundwerk

Madkonsulent og daglig leder af Restaurant Hestkøbgaard

nicolai@mundwerk.dk

Nicolai har adskillige års erfaring fra restaurationsbranchen. Han er uddannet kok fra Restaurant Sommelier i København og har været i folden hos bl.a. Søllerød Kro og Alberto K for blot at nævne et par. Derudover har han været med til at drive Restaurant Jacobsen ved Bellevue Teatret samt været køkkenchef på et mindre hotel i Provence i Sydfrankrig. I løbet af de seneste par år har han været tilknyttet tv-programmet MasterChef som gastronomisk udvikler og konsulent.

Jacob Wilfert-Nielsen, partner i Mundwerk    Driftschef på Klint Café    jacob@mundwerk.dk   Jacob er manden med overblikket på vores travle Klint Café på Designmuseum Danmark i Bredgade. Han er selvlært kok og tjener, og med et par veludviklede smagsløg og en god næse - samt en sommelier-uddannelse i ryggen - ved han også et og andet om vin. Og sørme om han ikke også kan skrive gin-producent på CV'et. Ligesom sine medpartnere har Jacob en årelang historik inden for restauration og service.

Jacob Wilfert-Nielsen, partner i Mundwerk

Driftschef på Klint Café

jacob@mundwerk.dk

Jacob er manden med overblikket på vores travle Klint Café på Designmuseum Danmark i Bredgade. Han er selvlært kok og tjener, og med et par veludviklede smagsløg og en god næse - samt en sommelier-uddannelse i ryggen - ved han også et og andet om vin. Og sørme om han ikke også kan skrive gin-producent på CV'et. Ligesom sine medpartnere har Jacob en årelang historik inden for restauration og service.

Clement Nielsen, partner i Mundwerk    Konceptudvikler og innovations-ansvarlig    clement@mundwerk.dk   Clement er kaptajn på moderskibet Mundwerk, hvor han med sin daglige gang i vores produktionskøkken og food lab i Nordhavnen sørger for at styre Mundwerk og vores forretninger i den rigtige retning bl.a. på madsiden. Clement er idémager og ofte ham, der løber nye projekter i gang. Han er uddannet kok fra Restaurant Premisse (nu AOC) v. Rasmus Grønbæk og har lavet alle tænkelige former for mad lige fra sandwiches i Pisserenden til nynordisk show-cooking i Japan.

Clement Nielsen, partner i Mundwerk

Konceptudvikler og innovations-ansvarlig

clement@mundwerk.dk

Clement er kaptajn på moderskibet Mundwerk, hvor han med sin daglige gang i vores produktionskøkken og food lab i Nordhavnen sørger for at styre Mundwerk og vores forretninger i den rigtige retning bl.a. på madsiden. Clement er idémager og ofte ham, der løber nye projekter i gang. Han er uddannet kok fra Restaurant Premisse (nu AOC) v. Rasmus Grønbæk og har lavet alle tænkelige former for mad lige fra sandwiches i Pisserenden til nynordisk show-cooking i Japan.

 
Line Storm    Daglig leder af M/S Café på Museet for Søfart    line@mundwerk.dk   Line er seneste tilføjelse i Mundwerk-familien. Hun er udlært sushi-kok fra Sticks'n'Sushi og siden hen også udlært på almindelig vis fra The Paul. Line er en del af "show cooking-kollektivet" NaCl, ligesom at hun har været en del af Metronome's MasterChef. Foruden jobs som køkken- og souschef på diverse københavnske restauranter, har Line også tilbragt en periode i Portland, USA, og har nu sin daglige gang på Museet for Søfarts café, M/S, som vi er stolte af at være med i.

Line Storm

Daglig leder af M/S Café på Museet for Søfart

line@mundwerk.dk

Line er seneste tilføjelse i Mundwerk-familien. Hun er udlært sushi-kok fra Sticks'n'Sushi og siden hen også udlært på almindelig vis fra The Paul. Line er en del af "show cooking-kollektivet" NaCl, ligesom at hun har været en del af Metronome's MasterChef. Foruden jobs som køkken- og souschef på diverse københavnske restauranter, har Line også tilbragt en periode i Portland, USA, og har nu sin daglige gang på Museet for Søfarts café, M/S, som vi er stolte af at være med i.

Charlotte Malte    Administrations- og udviklingschef / COO    charlotte@mundwerk.dk   Med tre mandlige partnere i Mundwerk er det i allerhøjeste grad nødvendigt med en kvinde til at holde dem i ørerne - Charlotte er den kvinde, og hun har snor i alt lige fra økonomi til kommunikation og vagtplan - foruden de tre drenge selvfølgelig. Charlotte er oprindeligt designhistoriker med en merc.d. i kulturledelse og har bl.a. en baggrund som projekt- og koordineringsleder på Designmuseum Danmark og senest en årrække som international projektleder i Kulturstyrelsen. I Mundwerk forener hun sin glæde ved at have styr på detaljer og afslutninger med sit projektleder-gen.

Charlotte Malte

Administrations- og udviklingschef / COO

charlotte@mundwerk.dk

Med tre mandlige partnere i Mundwerk er det i allerhøjeste grad nødvendigt med en kvinde til at holde dem i ørerne - Charlotte er den kvinde, og hun har snor i alt lige fra økonomi til kommunikation og vagtplan - foruden de tre drenge selvfølgelig. Charlotte er oprindeligt designhistoriker med en merc.d. i kulturledelse og har bl.a. en baggrund som projekt- og koordineringsleder på Designmuseum Danmark og senest en årrække som international projektleder i Kulturstyrelsen. I Mundwerk forener hun sin glæde ved at have styr på detaljer og afslutninger med sit projektleder-gen.

Nicki Lykke    Kommunikations- og social media-ansvarlig    nicki@mundwerk.dk   Nicki skriver, fotograferer og  Instagrammer . Det er ham, der varetager Mundwerks forskellige kommunikationskanaler, herunder diverse Facebook- og Instagram-konti for Klint, Hestkøbgaard og Mundwerk selv. Han er uddannet journalist og har tidligere arbejdet som kok på Klint. Nu kombinerer han så sine evner ved et tastatur med sin store interesse for mad og drikke.

Nicki Lykke

Kommunikations- og social media-ansvarlig

nicki@mundwerk.dk

Nicki skriver, fotograferer og Instagrammer. Det er ham, der varetager Mundwerks forskellige kommunikationskanaler, herunder diverse Facebook- og Instagram-konti for Klint, Hestkøbgaard og Mundwerk selv. Han er uddannet journalist og har tidligere arbejdet som kok på Klint. Nu kombinerer han så sine evner ved et tastatur med sin store interesse for mad og drikke.