Nicolai Byrholt Garre, partner i Mundwerk  Madkonsulent og daglig leder af Restaurant Hestkøbgaard  nicolai@mundwerk.dk  Nicolai har adskillige års erfaring fra restaurationsbranchen. Han er uddannet kok fra Restaurant Sommelier i København og har været i folden hos bl.a. Søllerød Kro og Alberto K for blot at nævne et par. Derudover har han været med til at drive Restaurant Jacobsen ved Bellevue Teatret samt været køkkenchef på et mindre hotel i Provence i Sydfrankrig. I løbet af de seneste par år har han været tilknyttet tv-programmet MasterChef som gastronomisk udvikler og konsulent.

Nicolai Byrholt Garre, partner i Mundwerk

Madkonsulent og daglig leder af Restaurant Hestkøbgaard

nicolai@mundwerk.dk

Nicolai har adskillige års erfaring fra restaurationsbranchen. Han er uddannet kok fra Restaurant Sommelier i København og har været i folden hos bl.a. Søllerød Kro og Alberto K for blot at nævne et par. Derudover har han været med til at drive Restaurant Jacobsen ved Bellevue Teatret samt været køkkenchef på et mindre hotel i Provence i Sydfrankrig. I løbet af de seneste par år har han været tilknyttet tv-programmet MasterChef som gastronomisk udvikler og konsulent.

Jacob Wilfert-Nielsen, partner i Mundwerk  Driftschef på Klint Café  jacob@mundwerk.dk  Jacob er manden med overblikket på vores travle Klint Café på Designmuseum Danmark i Bredgade. Han er selvlært kok og tjener, og med et par veludviklede smagsløg og en god næse - samt en sommelier-uddannelse i ryggen - ved han også et og andet om vin. Og sørme om han ikke også kan skrive gin-producent på CV'et. Ligesom sine medpartnere har Jacob en årelang historik inden for restauration og service.

Jacob Wilfert-Nielsen, partner i Mundwerk

Driftschef på Klint Café

jacob@mundwerk.dk

Jacob er manden med overblikket på vores travle Klint Café på Designmuseum Danmark i Bredgade. Han er selvlært kok og tjener, og med et par veludviklede smagsløg og en god næse - samt en sommelier-uddannelse i ryggen - ved han også et og andet om vin. Og sørme om han ikke også kan skrive gin-producent på CV'et. Ligesom sine medpartnere har Jacob en årelang historik inden for restauration og service.

Clement Nielsen, partner i Mundwerk  Konceptudvikler og innovations-ansvarlig  clement@mundwerk.dk  Clement er kaptajn på moderskibet Mundwerk, hvor han med sin daglige gang i vores produktionskøkken og food lab i Nordhavnen sørger for at styre Mundwerk og vores forretninger i den rigtige retning bl.a. på madsiden. Clement er idémager og ofte ham, der løber nye projekter i gang. Han er uddannet kok fra Restaurant Premisse (nu AOC) v. Rasmus Grønbæk og har lavet alle tænkelige former for mad lige fra sandwiches i Pisserenden til nynordisk show-cooking i Japan.

Clement Nielsen, partner i Mundwerk

Konceptudvikler og innovations-ansvarlig

clement@mundwerk.dk

Clement er kaptajn på moderskibet Mundwerk, hvor han med sin daglige gang i vores produktionskøkken og food lab i Nordhavnen sørger for at styre Mundwerk og vores forretninger i den rigtige retning bl.a. på madsiden. Clement er idémager og ofte ham, der løber nye projekter i gang. Han er uddannet kok fra Restaurant Premisse (nu AOC) v. Rasmus Grønbæk og har lavet alle tænkelige former for mad lige fra sandwiches i Pisserenden til nynordisk show-cooking i Japan.

 
Asbjørn Auring Grimm  Køkkenchef på Klint Café  asbjoern@mundwerk.dk  Asbjørn er bogstaveligt talt en rockstjerne. Tidligere frontmand for White Pony og ophavsmand til monster-hittet Falling fra 2010, og han laver mindst lige så forrygende mad, som han laver musik. Asbjørn er sydamerikansk udlært på restaurant Llama i København, men har også styr på sin klassiske kogekunst efter tiden på Kokkedal Slot. Han har en forkærlighed for det vegetariske køkken, som han både i Klint- og Mundwerk-regi er den helt store primus motor på at inkorporere mere og mere. Asbjørn er kreativ som et lille barn og rar som en gammel mand.

Asbjørn Auring Grimm

Køkkenchef på Klint Café

asbjoern@mundwerk.dk

Asbjørn er bogstaveligt talt en rockstjerne. Tidligere frontmand for White Pony og ophavsmand til monster-hittet Falling fra 2010, og han laver mindst lige så forrygende mad, som han laver musik. Asbjørn er sydamerikansk udlært på restaurant Llama i København, men har også styr på sin klassiske kogekunst efter tiden på Kokkedal Slot. Han har en forkærlighed for det vegetariske køkken, som han både i Klint- og Mundwerk-regi er den helt store primus motor på at inkorporere mere og mere. Asbjørn er kreativ som et lille barn og rar som en gammel mand.

Charlotte Malte  Administrations- og udviklingschef / COO  charlotte@mundwerk.dk  Med tre mandlige partnere i Mundwerk er det i allerhøjeste grad nødvendigt med en kvinde til at holde dem i ørerne - Charlotte er den kvinde, og hun har snor i alt lige fra økonomi til kommunikation og vagtplan - foruden de tre drenge selvfølgelig. Charlotte er oprindeligt designhistoriker med en merc.d. i kulturledelse og har bl.a. en baggrund som projekt- og koordineringsleder på Designmuseum Danmark og senest en årrække som international projektleder i Kulturstyrelsen. I Mundwerk forener hun sin glæde ved at have styr på detaljer og afslutninger med sit projektleder-gen.

Charlotte Malte

Administrations- og udviklingschef / COO

charlotte@mundwerk.dk

Med tre mandlige partnere i Mundwerk er det i allerhøjeste grad nødvendigt med en kvinde til at holde dem i ørerne - Charlotte er den kvinde, og hun har snor i alt lige fra økonomi til kommunikation og vagtplan - foruden de tre drenge selvfølgelig. Charlotte er oprindeligt designhistoriker med en merc.d. i kulturledelse og har bl.a. en baggrund som projekt- og koordineringsleder på Designmuseum Danmark og senest en årrække som international projektleder i Kulturstyrelsen. I Mundwerk forener hun sin glæde ved at have styr på detaljer og afslutninger med sit projektleder-gen.

Nicki Lykke  Kommunikations- og social media-ansvarlig  nicki@mundwerk.dk  Nicki skriver, fotograferer og Instagrammer . Det er ham, der varetager Mundwerks forskellige kommunikationskanaler, herunder diverse Facebook- og Instagram-konti for Klint, Hestkøbgaard og Mundwerk selv. Han er uddannet journalist og har tidligere arbejdet som kok på Klint. Nu kombinerer han så sine evner ved et tastatur med sin store interesse for mad og drikke.

Nicki Lykke

Kommunikations- og social media-ansvarlig

nicki@mundwerk.dk

Nicki skriver, fotograferer og Instagrammer. Det er ham, der varetager Mundwerks forskellige kommunikationskanaler, herunder diverse Facebook- og Instagram-konti for Klint, Hestkøbgaard og Mundwerk selv. Han er uddannet journalist og har tidligere arbejdet som kok på Klint. Nu kombinerer han så sine evner ved et tastatur med sin store interesse for mad og drikke.